Haha – går vi på denne?

Fikk en viktig epost fra en bankdirektør i dag. Her er det han hadde å skrive til skolen vår:) :

Kjære venn,

Hvordan er du og din familie gjør? Vi ber unnskyldning min inntrengning uten grunn samtykke mens håper at posten min finner du i godt humør.

Mitt navn er Dr. Frank Harley, en britisk statsborger og arbeidet som banksjef med UBS Investment Bank, London, Storbritannia. Kan jeg stole på deg?

Jeg kontakter deg å søke din hjelp i stedet for en mulighet som kom opp i min bank som vil være til enorm fordel for oss begge hvis påtatt. Jeg vet dette høres kanskje rart for deg, men du jeg vil sette pris på din fulle oppmerksomhet, og etter å ha lest posten min, trenger du ikke å ta det opp hvis du føler deg ukomfortabel med det.

I banken min, oppdaget jeg summen av femten millioner, fire hundre tusen britiske pund (₤ 15 millioner GBP) i en konto som tilhører en av våre sen utenlandsk kunde, Mr. Stephen Richard. Han dessverre mistet livet i en flyulykke sammen med at hans kone og eneste datter.

Ulike forsøk på å finne noen av hans familiemedlemmer gjennom Public Records Office, har National Archives, Family Records Centre, og alle andre måter feilet. For de siste årene, har ingen vist opp i banken for å gjøre kravet dermed, vi er i ferd med tilbakelevering av fondet til staten for eget bruk.

Dette er et liv tid muligheten og jeg har tenkt å bruke den derav grunnen til at jeg kontakter deg. «DET ER EN TIDE i saker i MEN, SOM, tatt på FLOOD LEADS PÅ TO FORTUNE» Det betyr NÅ ELLER ALDRI. «Julius Caesar».

Jeg søker ditt samtykke til å presentere deg som pårørende / mottaker til avdøde, slik at banken kan overføre fondet til deg for gjensidig nytte.

Jeg vet dette virker ulovlig, men hvis du følger mine instruksjoner og fastsatt prosedyre tilstrekkelig uten vike eller nøling, og gi banken grunner til å tvile deg, vil vi oppnå suksess i denne transaksjonen hundre prosent uten vanskelighet eller risiko.

Alle nødvendige juridiske dokumenter for å sikkerhetskopiere krav vil bli sikret og navnet ditt opp i vår database som pårørende til Mr. Stephen Richard.

Når fondet har blitt overført til deg, vil jeg komme over til ditt land der vi vil dele fondet i en prosentandel på 60% for meg og 40% for deg. Jeg har tenkt å investere min andel i en lønnsom investering som eiendom etc, som du også vil hjelpe til med utsikt på mine vegne.

Hvis dette er greit for deg, spør jeg for ærlig samarbeid, taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom samtidig å gi meg med følgende opplysninger som angitt nedenfor:

• DITT FULLE NAVN:
• DIN FULL KONTAKT ADRESSE:
• DIN telefon / faks / mobilnummer:
• Din alder:

Jeg kan garantere deg at dette vil bli behandlet under en lovlig ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på loven og skal avsluttes innen syv (7) bank arbeidsdager.

Din rask respons vil bli høyt verdsatt.

Oppriktig hilsen,

Dr. Frank Harley
(Banksjef).
UBS Investment Bank,
London, Storbritannia.
Tel: +447024038481

Kan love dere at skolen vår ikke svarer på denne. At det stadig kommer slike eposter tyder på at noen går på dem. Synd. Interessant at nå er det London og ikke Nigeria som er «opphavssted».

Googler du navn eller tlfnr ser du at Dr Harley også har skrevet på italiensk.

For ordens skyld: Banken er ekte nok  UBS er en internasjonal bank, men du kommer nok ikke dit om du ringer det oppgitte nummeret, og jeg tviler på at vi finner den gode doktor i noen av London-kontorene…

Her er lenke til ett av dem ( 4 til sammen ) i Curzon Street :

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s