Om meg

Jeg er vestlending og arbeider med IKT og undervisning i en 1-10 skole.

Fagene mine er samfunnsfag og naturfag + matte, og jeg har undervist mest på ungdomstrinnet.

Ellers interesserer jeg meg for IKT og prøver å oppdatere meg der – det er gøy å følge litt med og prøve nye ting.

Jeg er vel også det man kan kalle en bokorm. Var blant de heldige som ble lest mye for i oppveksten. Det inspirerte meg til egen leseglede da jeg etterhvert mestret kunsten selv.

I ferier tar jeg meg gjerne en tur rundt i Storbritannia. Har snart vært i alle deler, men mangler Orknøyene, Shetland og helt i nordvest av Skottland. Siden jeg er glad i havet og liker å gå turer, har det blitt noen mil langs den britiske kysten:)  Alle turene dit har gitt meg interesse for britisk kultur, historie og litteratur også, men når det gjelder skjønnlitteratur går det i det store og det hele i eldre forfattere.
Sommeren 2009 var jeg i Cornwall. Da hadde jeg en flott opplevelse på utendørsteater. Så «A Midsummer Night’s Dream» på Minack Theatre, Porthcurno, Cornwall med et ensemble fra Shakespeare’s Globe, og hadde en fantastisk utsikt i tillegg til teateropplevelsen.

Var på «A Midsummer Night’s Dream» – fantastisk opplevelse

Bildet til høyre er fra Minack Theatres galleri : http://www.minack.com/theatregoers/globedream.htm

Utrolig nok fikk vi med oss handlingen, selv med den bakgrunnen. Det sier litt om kvaliteten på stykket:)

Var også der sommeren 2012 og så Die Fledermaus. Like fantastisk opplevelse og nesten like heldig med været. Hadde pøsregn første akt og sol andre 🙂

Malene er ikke mitt virkelige navn. Jeg heter Inger. Bakgrunnen for Malenenavnet er at en elev en gang klarte å lure meg et helt år til å tro at hun het Malene til mellomnavn.  En flott elev og et koselig minne:)

Reklamer

2 kommentarer om “Om meg

  1. Hei! Kom over din blogg da jeg lette etter Glogster..der fant jeg litt info fra 2010…bruker du det fremdeles?? Synes det virker som et spennende konsept – men finnes det ikke en gratis utgave for skolene? Må du betale for å kunne bruke templates? Jeg har ikke kunnet finne frem til en side som lar meg lage en egen template. Setter pris på svaret ditt 🙂

  2. Hei.
    Er nok lenge siden jeg var borti den, men det jeg mener å huske er at du betaler dersom du vil ha tilknyttete elevkontoer. Det var to versjoner – en enklere gratisversjon, glogster.com og en eduversjon.
    Du får maler på begge.
    Lykke til 🙂
    Inger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s